25 THINGS THAT MAKE ME HAPPY


Salam Alaikum ^^




Rules.
  1. Create a new post + insert the theme picture above.
  2. List 25 things that make you happy most of the time (it can be any language that you want)
  3. Mention the blog that have tagged you (of course it can be more than a blog)
  4. Tag at least other 5 bloggers & make sure they know they've been tagged!
  5. You might also share your favourite quote of the week! (if none, then it's okay)

__________________________________________________________________________


Terima kasih kepada BUDAK KOKO dan HIKAYAT LEYHA sebab tag kita untuk game niih.  Jom tengok benda apa yang mampu membuatkan aku bahagia. ^v^
  1. Ais krim
  2. Internet laju selaju lajunya dan free
  3. Dapat hadiah :D 
  4. Blogging sudah semestinya ^.~
  5. Bila nampak duit banyak dalam purse. Hahahaha .. Yang ni paling jarang berlaku.
  6. Travel
  7. Tengok video anak Irine Nadia, anak Tomok 
  8. Pergi ke kedai buku sebab aku rasa selamat dan bahagia bila masuk kedai buku.
  9. Koleksi buku bertambah :D 
  10. Shopping 
  11. Jumpa someone yang bagi inspiration untuk berjaya
  12. Makanan. Haha
  13. Jumpa kawan kawan yang satu kepala
  14. Kahwin *mungkin laah .. Hahaahahahaaha
  15. Beli barang dengan duit sendiri
  16. Ada rumah sendiri hasil diri sendiri
  17. Wishlist tertunai
  18. Tido masa tengah hujan
  19. Tengok awan 
  20. Kacau orang. Hahahaha 
  21. Bila abah percayakan aku
  22. Poslaju datang rumah. Ngeee 
  23. Bila ada manusia yang percayakan aku
  24. Khatam quran
  25. Dan bila Matluthfi ada video baru. Dulu laa, sekarang mungkin tak dah kot. Muahaahahahah
Quotes yang aku suka : 



Dan aku nak tag :



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Kim Chaa

Kim chaa @ KC 23. Student. Part Time Blogger. Any inquiries or collaboration you can contact me by my email at aniesa94ahmad@gmail.com.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

38 comments:

  1. kalau nampak duit banyak tapi tak happy jarang ada

    ReplyDelete
  2. Yang last tu sebab mat lutfi dah kawin ke ape? hahaha *gurau* :P

    ReplyDelete
  3. banyaknyaa hehe :D insya-Allah nanti Hana buat tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe .. Ok .. Takpaksa buat.. Lapang lapamg buat laah

      Delete
  4. nak main game nie even tak kena tag boleh kahr tue? haha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hahah .. Nasib laa .. Tp tak menjejaskan hidup dia pun .. Muahaha

      Delete
  6. hahahaha oh mai tidur time hujan and pos laju datang rumah tu moment best jugak.. tapi part video mat tu tak bleh blah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana shimey cakap boleh blah ~~ hahaha

      Delete
  7. baca sambil gelak guling-guling....xda spa tag asha ke nk jwab jugak hehehe...

    ReplyDelete
  8. hai kim chaa! thnx sebab tag akk...tapi akk xleh join lgi ni, sbab tgh busy kejar dateline nak hantar thesis....doakan thesis akk semuanya lancar & dapat result kencang yer :D muah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No hal akak. Btw, doakan akak moga dimudahkan segala urusan dapat result kencang dan dapat balik malaysia dengan hati girang bahagia :D

      Delete
  9. aaaaaaaaa bila poslaju datang qila kureng happy sbb malas nk keluar hahaha bila poslaju balik baru happy hikhik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha .. Betul. Masa poslaju dtg adlh saat paling malas nak keluar ambik barang

      Delete
  10. video anak tomok?? hahahha sama macam roomate saya dulu...anak tomok dah macam adik dia dah..setiap kali free mesti tengok...pstu gelak sorang2...

    kahwin? hehheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka dengo dia sebut ayam guring. Haha ..

      Kahwin tuuu dah pasti, tarikh je tak ttp lg .. Hahahaah

      Delete
  11. "Pergi ke kedai buku sebab aku rasa selamat dan bahagia bila masuk kedai buku." - wah kita sekepala :D books for life :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak join juga ni.. tapi sejak kawin husband tak faham obses wife dia kat buku.. masuk kedai buku takleh lepak lama2 dahh

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Dia takut poket dia kering bila masuk kedai buku . ahaha

      Delete
  12. Replies
    1. Hahaah .. Mestu jemput. Bila masa nak kawen pun tak tahu. Ahaha

      Delete
  13. Suka juga bila pos laju datang.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakcik pos laju tahu mesti dia bangga :D

      Delete
  14. salam perkenalan...
    saya datang singgah & follow di sini...

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Kan~~,.rasa kalau jatuh tuuuh normal laaa

      Delete
  16. kahwin? hahaha ehem bila kak? haahah :P tdo masa hujan mmg the best thing ever!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawen bila jodoh jumpa almt rumah yg sebenar. Hahaha . memang nikmat bila boleh tido masa hujan :D

      Delete
  17. hahahhaa nikmat internet laju ni ya alllahhh, bahagaiianyyaa macam nak melompat2 T_T

    ReplyDelete
  18. Aiskrim! Blogging! Poslaju! HUjan! Buku! best2 hahah

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas, dah baca komen lah, nanti saya balas ^^